* KAIN PASANG * * SELIMUT TAMPAL * * KOS PENGHANTARAN *


  • :: As-Salam ::

    Terima kasih atas kesudian berkunjung ke sini..

    Aneka produk akan di update dari masa ke semasa..

    Datang lagi ya..!!...



Thursday, June 23, 2011

Long Cardigan


-Cardigan labuh ini mempunyai potongan melepasi pinggul.
-Ia sesuai untuk digayakan sama ada formal atau kasual.
-Tidak ada butang membuatkan anda lebih selesa.
- Mempunyai 2 size iaitu 36' dan 40'
- Materialnya dari "HIGH QUALITY STRECTH COTTON"

Harga : RM (termasuk pos)

*Fesyen kedut di bahagian atas lengan..Moden dan terkini..



COLOR: GREY
SIZE: 36'
*Muat untuk size S/M



COLOR: DARK BROWN
SIZE: 40'

*Muat untuk size M/L



COLOR: BLACK(SOLD)
SIZE: 40
*Muat untuk size M/L




COLOR: PURPLE(SOLD)
SIZE: 36'
*Muat untuk size S/M

7 comments:

Ani_Za said...

salam wani...

cantek cardigan tu... tp nape ada 4 jer... dan sold plak tu... xde stok lg ke???

Wanie said...

w'salam kak ani..
TQ kak..yg tinggal 2 kaler je
Kalau nak yg SOLD to wani kena confirm ngan supplier dulu..

Memang kat supplier pun wat sementara nih ada 4 kaler je yg dia ada..

hazirahyoon said...

salam.

warna kelabu tu ada lagi tak saiz s? berapa harga termasuk pos? and kaedah pembayaran macam mana?

Wanie said...

w'salam sis..
Cardigan dah tak ada stok sekarang ni..semua dah habis..maaf yer

Unknown said...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ

Unknown said...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ

Unknown said...

網頁設計 網路行銷 關鍵字廣告 關鍵字行銷 餐飲設備 製冰機 洗碗機 咖啡機 冷凍冷藏冰箱 蒸烤箱 關島婚禮 巴里島機票 彈簧床 床墊 獨立筒床墊 乳膠床墊 床墊工廠 產後護理之家 月子中心 坐月子中心 坐月子 月子餐 銀行貸款 信用貸款 個人信貸 房屋貸款 房屋轉增貸 房貸二胎 房屋二胎 銀行二胎 土地貸款 農地貸款 情趣用品 情趣用品 腳臭 長灘島 長灘島旅遊 ssd固態硬碟 外接式硬碟 記憶體 SD記憶卡 隨身碟 SD記憶卡 婚禮顧問 婚禮顧問 水晶 花蓮民宿 血糖機 血壓計 洗鼻器 熱敷墊 體脂計 化痰機 氧氣製造機 氣墊床 電動病床 ソリッドステートドライブ USB フラッシュドライブ SD シリーズ